top of page

Mnenja o šoli Gradus ad Parnassum

Marija&Graciela&Miran

Žugelj Krautberger

Predobra, preodlična izkušnja, z eminentnima profesorjema
s pretanjenim občutkom za delo z mladimi... Koncerti znova in znova presenečajo z dovršenim vodenjem in z zrelostjo nastopov mladih in še mlajših glasbenikov, izkušenejših odraslih učencev. Vsakič ostanemo brez diha, s solzami sreče, navdahnjenosti,... Res hvala, Anastasia in Gašper

Anja Pevec

Spoznavanje z glasbo na zabaven in sproščen način v pozitivnem, skoraj domačem vzdušju, s potrpezljivo roko Gašperja in Anastasie Banovec, ki mi glasbo predstavita v vsej njeni lepoti.

Bernarda Mrše

Zame je "naša" glasbena šola neprecenljiva. Učitelji zelo dosledni, vrhunski strokovni pristop. Že drugo leto glasbeno rastem z njimi in se razvijam. Uživam v petju, pod njihovim vodstvom. Sprosti me in me navda s pozitivno energijo. Moja starejša hči (7 let), se je pridružila zboru, pri katerem zelo uživa. Letos pa se verjetno pridruži še najmlajša.

Patricija Pavlin Pašič

Glasbena šola s srcem in dušo,

ki otroku nudi veliko znanja.

Veseli smo da smo lahko del teh glasbenih zvokov .Dolgočasna vadba inštrumenta je pri nas preteklost, saj sta prava mentorja in pravilni pristop naredila čudež, hvala ker sta.

Tanja Stariha

Glasbena šola Gradus ad Parnassum je svoja vrata prvič odprla v Semiču 1.9.2018. Ravno ob pravem času, ko smo želeli vpisati našo 6 letno hčerko v glasbeno šolo.Takoj smo začutili, da je to šola, v kateri učenci dobijo od svojih odličnih profesorjev, veliko mero kvalitetnega glasbenega znanja. Z navdušenjem spremljamo, kako učenci pridobljeno znanje tudi več kot uspešno pokažejo na raznih nastopih. S šolo smo zelo zadovoljni in si še naprej želimo dobrega sodelovanja, učencem pa veliko uspeha.

bottom of page